ÁRAK ÉS

SZOLGÁLTATÁSOK

Duguláselhárítás

A duguláselhárítást az alábbi helyeken végezzük:

családi és lakóházak, hétvégi házak, szálláshelyek, bevásárlóközpontok, ipari objektumok, irodaépületek. szociális létesítmények, egészségügyi létesítmények. éttermek, logisztikai parkok, állami intézmények- települési és városi önkormányzatok, hivatalok, iskolák stb.

Duguláselhárítás elektromechanikus spirállal

Az elektromechanikus csőgörényezés speciális berendezés segítségével történik, amely mechanikusan tisztítja a csővezetékeket. Ez a lefolyók vízkő, a különféle üledékek, zsíros szennyeződések és a csővezetékekben lerakódott hulladékok eltávolításának leghatékonyabb módszere.

A csatornák nagynyomású tisztítása

Az alábbiak tisztításával foglalkozunk:

Belső csatornák:
konyhai mosogatók, kádak, zuhanyzófülkék, mosdók, kiöntők, WC-k, piszoárok, felszálló fővezetékek lakásokban, aknák stb.
külső csatornák:
házak vízvezeték csatlakozói, lefolyó csatlakozások, esővíz csatornák, területi külső csatornázás, kanálisok, csatlakozások, esővízelvezetők, aknák stb. tisztítása stb.

A csatornák nagynyomású tisztítása

A csatornák nagynyomású tisztítása speciális berendezéssel történik, amelynek munkanyomása 200 bar. A nagynyomású mechanika segítségével képesek vagyunk eltávolítani a csővezetékekben levő nagyobb akadályokat is.

A csővezetékek kamerás vizsgálata

Egy speciális kamera segítségével felmérjük a csővezeték és a csatornák állapotát. Igény szerint felvételt is készítünk a vizsgálatról.

Szivattyúzás

ESŐ ÉS SZENNYVIZ SZIVATTYÚZÁSA

Cégünk nagy teljesítményű szivattyúkkal rendelkezik, amelyekkel képesek vagyunk gyorsan az esőzések vagy vízvezetékek meghibásodása folytán keletkezett nem kívánatos szennyvíz elszivattyúzására nagyobb területekről- épületekből, pincékből, garázsokból, üzletekből, irodákból. Az eső és szennyvíz gyors kiszivattyúzása megmentheti az Ön vagyonát!
Ipari szivattyúink képesek akár óránként 50 000 liter víz szivattyúzására is. Olyan szivattyúval is rendelkezünk, amely 3 milliméterig ki tudja szivattyúzni a vizet. A nagy teljesítményű vízelszívó képes kiszívni a vizet a szőnyegekből is, mivel a vízzel áztatott szőnyegek olyan nehezek, hogy csak nehezen mozgathatók.

ÁRJEGYZÉK

A fizetés lehetséges készpénzzel vagy készpénzmentesen -bankkártyával.

Az árak egyediek. A végleges ár a kiszállás és az elvégzett munka árából és szükség esetén az anyagköltségből tevődik össze. A tényleges állapot felmérést követően kerül sor a teljes ár megállapítására az ügyféllel való megállapodás alapján.

Áraink nincsenek mesterségesen megnövelve !